AW – COMPETITION

 

ALEXANDER WANG MOHAIR BOATNECK SWEATER I BEIGE

jeg lovte jo en spennende konkurranse her på bloggen! Og selv om den ble litt forskinket så håper jeg den var verd ventetiden! Vinneren får nemlig denne genseren sendt hjem til seg! Den beige oversized herligheten kommer fra selveste Alexander Wang og kan bli DIN om du gjør følgende!

Legg igjen en kommentar og fortell meg hva dine fremtidsplaner/drømmer er! 

Glem ikke å legg ved en email som jeg kan kontakte deg på!

Lykke til!!Margrete

Akkurat nå står jeg foran en forhåpentligvis heidundrende russefeiring i mai! Til høsten reiser jeg fra lille Norge og til storbyen LONDON, hvor jeg skal studere markedsføring! Det kribler i magen, og det er litt skummelt. Drømmen er å få jobbe med branding og salg, og at jobben gir meg mulighet til å se mer av verden, blant annet New York, og Afrika!


Sara

Etter mye om og men og mange fortvilte stunder fant jeg ut at jeg ville jobbe innen helse. Jeg har alltid hatt høye mål til meg selv og måtte da finne en riktig vei. Jeg holdt på å begynne på medisinstudiet men ombestemte meg i siste liten og begynte på bioingeniør. Nå er målet en doktorgrad i biomedisin slik at jeg kan forske på kreft eller noe lignende. Har noen år igjen, men det handler vel om å gå etter drømmene man har uansett hva de handler om. Go hard or go home.

Nuss s


Mari

På sett og vis har jeg drømmejobben nå, som grafisk designer i et markedsrådgivingsfirma. For fremtiden ønsker jeg å utvikle meg best mulig innenfor grafisk design, skaffe meg masse nyttig erfaring som, hvis jeg trenger nye utfordringer, vil være nyttig for videre karriere. Fersk som firmaet er får jeg vært med på mye spennende i oppstartsfasen og er sulten på mer!

Jeg er glad jeg har satset på et yrke som ikke er et såkalt “safe” arbeidsyrke, det kjennes godt å ha fulgt magefølelsen og satset på det jeg virkelig brenner for; å være kreativ, bruke det visuelle for å kommunisere på nye, spennende måter. Selv om det byr på mange utfordringer. Men de er det bare å ta på strak arm.

Og selvfølgelig drømmer jeg om tidenes bryllup, når jeg gifter meg neste år :-)


Monica

Akkurat nå så er jeg litt på en mellom stasjon. Jeg har fått fagbrev i kontor og adm faget men ønsker noe mer. Derfor holder jeg på med generell studiekompetanse på kveldstid i tillegg til jobben. Jeg flytter til Oslo neste høst og begynner på bachelor i film og tv. Drømmen er å flytte til London om noen år og jobbe som produsent!


Monica

Mailen min på kommentaren over var feil, derfor sender jeg en gang til til :)

Akkurat nå så er jeg litt på en mellom stasjon. Jeg har fått fagbrev i kontor og adm faget men ønsker noe mer. Derfor holder jeg på med generell studiekompetanse på kveldstid i tillegg til jobben. Jeg flytter til Oslo neste høst og begynner på bachelor i film og tv. Drømmen er å flytte til London om noen år og jobbe som produsent!


Maja Flakne

Mine framtidsplaner er jeg veldig usikker på, det er så alt for mye å velge imellom når det gjelder skoler etc etter videregående. Men jeg tror jeg har landet på et friår hvor jeg vil bruke noe av tiden til å reise og oppleve verden:-) forhåpentlig vis en tur til New York, som jeg virkelig vil oppleve med egne øyne!


Molly

Ettersom jeg har fått en permanent skade i ryggen, kan jeg desverre ikke velge hva som helst som yrke. Men jeg tror, og håper at siden eiendomsmegling er et nokså variert og spennende yrke (kontor og praksis), er det dette jeg skal gå på til høsten:) Har vært mye om og men med studiene, har studert både i seattle og NY, men begge skolene har vært feil (trivdes svært godt, men fagene jeg tok var ikke helt meg), så nå håper jeg virkelig at eiendomsmegliingen er hva jeg endelig vil. Er ikke lett og velge mellom alle de mulighetene vi har i dag:) Utenom studiene, drømmer jeg om å få reise til de stedene jeg har skrevet opp på min “reise til” – liste før jeg vil bygge meg drømmehuset (som jeg selv har tegnet), gifte meg og få barn, haha. Standard drømming, men dog hva jeg drømmer om:)


Julie

Mine planer er å bli innkjøper, dette er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg tenkte alltid at jeg skulle gå markedsføring og deretter jobbe meg inn mot innkjøperyrke. Men, nå går jeg på en linje som gjør at jeg etter 3 år kan få en jobb som innkjøper. Jeg vil reise rundt og oppleve verden samtidig som jeg gjør en god jobb for merket/bedriften jeg representerer! Det hadde vært en DRØM å få jobbe med mote hver dag!!


Mette

Som nevnt tidligere på bloggen din har jeg tatt et valg om å flytte til New York nå i august, og HERREGUD som jeg gleder meg. Studerer for øyeblikket PR og kommunikasjonsledelse, og vil fortsette med studier i samme retning når jeg kommer over sjøen. Ambisjonene mine er skyhøye og drømmene enda større. Jeg vil bli noe stort og jeg både tror og håper at verdenshovedstaden kan hjelpe meg å nå dit jeg vil. Om jeg en dag leder et PR-byrå, starter et eget firma, er redaktør for et drømmemagasin eller jobber blant eliten i mote-PR vet jeg ikke, men jeg er helt sikker på at jeg i fremtiden skal få muligheten til å stoppe opp på veien, senke skuldrene, puste ut og tenke: “Du klarte det, Mette. Gi deg nå selv en høy fem, et klapp på skulderen og et digert glass med bobler. Det har du fortjent. Det har du så jævlig fortjent”.


Veslemøy

Mine fremtidsplaner er rett og slett å bli lykkelig! :D Studerer fortiden eiendomsmegling på BI i Bergen, men bytter over til markedsføring til høsten hvor det da er flere muligheter.
Tenker å gripe hver dag og utnytte den til det maksimale. i fremtiden vil jeg se tilbake på tiden som ung med et smil og vite at den absolutt ikke kunne blitt bedre.
Jobber vel mest sansynlig innenfor markedsføring og salg, med mindre jeg har bygget på og blitt eiendomsmelgler.
Var et år i USA i fjor og jobbet i disneyworld, dette gjorde meg bare mer eventyrlysten, så tror nok ikke jeg kommer til å bli i Norge så altfor lenge. Kanskje jeg tar utveksling ved Berkley i California, det hadde vært en drøm!
Gleder meg også til å slå meg til ro, gifte meg og kjøpe hus. Ser positivt på fremtiden og hva den bringer :)


Hanne

Nå går jeg på siviløkonom studie, og har lagt store planer fremover! Har lyst til å ta mastergraden utenfor Norge, hvilket land vet jeg ikke helt enda. Jeg drømmer om å ha en jobb som jeg elsker og som jeg har jobbet hardt for. Tankene om min første jobb er skyhøye, og svært urealistiske som andre kanskje vil si, men jeg tror alt er mulig hvis man jobber hardt hele veien. Kanskje jeg ender opp som sjef i et stor firma, eller eier min egen bedrit en dag? Hvem vet.. det gjelder bare å gjøre en innsats. Så lenge man vil og satser, finnes det ingen grenser.


Frida

jeg har så utrolig mange drømmer! først skal jeg ha en fantastisk russetid etter ett mindre fantastisk år, før jeg stolt fullfører videregående utdanning. Så skal jeg ut å reise! jeg vil se Asia, Australia, Afrika og Europa, og jeg vil lære om andre kulturer og folkegrupper. Etter det skal jeg begynne videre utdanning, og akkurat i dette øyeblikket er det de samme studiene som deg i NY jeg holder en knapp på. Samtidig ser jeg på hele verden som en himmel av muligheter, og vurderer det meste. Jeg skal opp og fram, jeg skal klare meg bra – og jeg gleder meg til alt fremtiden min vil bringe!!


Anne Candir

Til høsten så har jeg søkt på lærerstudiet ved UiA og UiB. Det finnes jo muligheter for utveksling, men det er liksom ikke det samme…Drømmen min har egentlig alltid vært noe innen motefotograf/merchandiser, men nå som jeg ikke er så flink og spare og min mor mener det ikke kommer til å gå har jeg derfor lagt den drømmen på is på grunn av for høyt studielån. Å studere i London eller New York er kanskje mange menneskers drøm, men å komme meg laaangt vekk herfra i tillegg til å leve av drømmen min er det eneste jeg vil, derfor er det ekstra vanskelig hvis jeg til slutt ender opp med å gå på universitetet i kristiansand….Håper på å vinne i lotto eller noe, men er vel ganske så usannsynlig :) )


Elin

Nydelig genser!

Jeg tilbringer siste måned i New York nå, og skal hjem til Norge til sommeren. Drømmejobben da er å få jobb innenfor et stor kosmetikk firma, som for eksempel Loreal. Men jeg vet at jeg må tilbake til denne fantastiske byen en dag. Og gjerne i forbindelse med jobb!


Marie

Jeg har lenge lurt på hva i all verden jeg skulle utdanne meg til, og jeg tror nå etter noen år med grubling at jeg har funnet ut av dette. Forlater barndomshjemmet mitt i Bergen nå til høsten til fordel for hovedstaden, der jeg skal ta en bachelor i journalistikk eller medier og kommuniksjon, alt etter hva jeg kommer inn på. Utvekslingen vil jeg ta i australia, og da må jeg nesten lære meg å surfe og dykke med haier. Eller noe annet australsk, bli med på ‘home and away’ kanskje?. Etter endt bachelor vil jeg så gjerne på jorden rundt reise, noe jeg har hatt lyst til så lenge jeg kan huske. (har også store planer om å bli en storspiller på lotto, for å finansiere det hele). Når jeg så kommer hjem igjen vil jeg gå to år på Berghs i Sverige, som er en mediaskole (dyr den også, så greit om det blir en grei størrelse på denne planlagte lottogevinsten). Etter dette skal jeg jobbe meg opp fra scrach, for å en dag bli en redaktør i et magasin, eller eventuelt filmregissør. Så der har dere mine ønsker og håp for fremtiden! Mulig de er ambisiøse, men leste en plass for ikke så lenge siden at “Grunnen til at folk ikke oppnår store tingi livet, er ikke fordi de ikke er smarte nok, men fordi de ikke har store nok mål” – Anthony Robbins.


Sandra Passani

Mine drømmer er å flytte til NY og jobbe me mote og foto. Leste om bloggen din i avisen en gang, og det er derfor jeg leser den i dag. Da det sto at du hadde flyttet fra lille Trondheim (som jeg også er fra) og til store NY og klart deg med jobb og alt, ble jeg så inspirert! Har vært i NY to ganger og det er jo værdens fineste og mest spennende by, spør du meg! Derfor er min drøm og først studere mote og foto noen år i Oslo, og deretter flytte til NY og ta oppdrag og finne en jobb jeg trives med. En liten drøm opp i alt dette er å få walk-in closet, haha! Er ikke så gammel enda så bor fortsatt til foreldrene mine, men walk-in closet.. DET skal jeg skaffe meg når alt faller på plass :D


Marianne

Mine fremtidsplaner, er jeg i gang med :) Om 2 år er jeg forhåpentligvis i mål.
Jeg utdannet meg som kokk i 2006, men fant ut at jeg ville studere videre, og da på ernæring da jeg liker å hjelpe medmennesker. Men med en yrkesfaglig utdannelse så det litt mørkt ut for å komme inn på ernæring i Norge. Så jeg tok skrittet og flyttet alene til Danmark. Har akkurat avsluttet min bachelor i klinisk ernæring, og nå er mitt siste hinder på veien om jeg kommer inn på master her i København til høsten. Jeg er så tett på å få oppfylt drømmen, men allikevel et stykke unna. Så min drøm er at jeg fullfører utdannelsen innefor 2 år, og kan flytte hjem igjen til alle mine venner og familie. Og med bedre økonmi etter hvert håper jeg på å kunne reise til mange nye ukjente steder.

Så jeg har erfart at om man ikke tørr å ta sjangser her i livet, så vil heller ikke drømmene oppfylles!


Marthe

Årh, har mange drømmer! Har følgt mange av drømmene mine, og gjort jeg har hatt lyst til, reist litt, bodd et halvt år i London og et halvt år i Cardiff, samtidig som jeg har studert.
Har reist endel alene rundt i verden og kost meg.
Har endelig funnet ut hva mer jeg vil, sykepleier. Så starter å studere nå til høsten, og håper på å kunne ta ett helt år i utlandet, med et semester i USA, og en plass i Europa. Kanskje Afrika.
Har tatt ting litt som det har komt, og har ikke angret.
Nå går turen til Miami neste uke, og avslutter med en uke i NY.
Etter jeg har startet på sykepleie, får jeg se hva jeg ender opp som tilslutt, hvor jeg jobber :-)

Marthe


Bettina

Heihei! Mine fremtidsplaner har jeg brukt mye tid på å finne ut av. Bodde i New York i 4 månder våren 2011 og studerte moteledelse ved Gateway College. Jeg har alltid vært over gjennomsnittet opptatt av mote og moteverden, men har funnet ut at jeg vil ta en helt annen retning i valg av yrke. Derfor er drømmen min å studere prosess-og petroleumsteknologi, for å bli petroleumsingeniør. Yrke har mye å si for Norge, men ikke minst for olje og gass utviklingen i hele verden. Men man kan jo fortsatt kle seg flott i en Alexander Wang topp!


Karoline

I dag er det 4 dager til søknadsfristen for å søke på høgskoler/universitet får ut. Jeg spør meg selv: skal jeg gå den sikkre veien, eller skal jeg følge drømmen? Skal jeg forsette å bo i lille Norge, eller skal jeg ut i den store verden? Da jeg var liten jente var drømmen å bli en prinsesse. Men siden dette er ganske så umulig, innså jeg at jeg måtte finne en ny drøm. Da fikk jeg øynene opp for magien med mote. Siden den gang har jeg lest utallige Vogue og Elle, både amerikanske, britiske og franske, egentlig mot mammas råd. Men jeg er liksom i min egen verden når jeg leser disse. Drømmer meg vekk i fantastiske bildeserier og unike intervjuer. Så hva er da drømmejobben min? Jo, det er egentlig ganske enkelt: jobbe i Vogue eller Elle. Jeg trenger ikke bli den neste Anna Wintour altså, men å se mitt eget navn på trykk, DET er drømmen det.


Marte

Mine framtidsplaner er å studere ferdig 1 år på BI her i Trondheim, for så å dra til utlandet for å studere mote og design. Har ikke bestemt meg for hvor jeg vil dra, så det får tiden vise. Tar det veldig som det kommer. Min drøm er å en dag i fremtiden vite at jeg har levd livet fullt ut, og at jeg har fått maks ut av det. Det er min største drøm! :)


Helena

Jeg skulle ønske jeg var 20 år igjen. Skulle ønske jeg hadde hele livet foran meg. Skulle ønske jeg hadde tatt sjansen slik som deg, reist fra alt det trygge og ut i den store verden. Tatt studier man bare drømmer om, få jobbe i de største motebladene og møte fantastiske nye folk man vil huske for livet.
Den veien tok jeg aldri, valgte den trygge safe veien med skole, jobb, mann og barn her hjemme i Norge. Og her sitter jeg grønn av misunnelse på Deg som tok det valget du gjorde.
Så min drøm og min plan for resten av mitt liv er at jeg skal ta sjanser og ikke bare velge de letteste veiene. Man blir aldri for gammel til drømmer, og det er aldri for sent å realisere de heller. Jeg syns du er kjempe tøff Kristin, lykke til videre. Du har nok av det som trengs for å nå toppen. Gleder meg til å følge deg videre, og elsker dine tips i mote og make up. Nydelig blogg. Lykke til fine deg :) Klem Helena :)


Vilde

Jeg skal ha et friår til høsten, men skal også ta et semester med Gateway i NYC! Skal studere fashion management og hvis det faller i smak, har jeg veldig lyst til å søke på Berkeley – samme linjen som du går. Har fulgt med på bloggen din utrolig lenge og har virkelig blitt inspirert til å gjøre som deg! For meg lever du drømmelivet i drømmebyen og jeg gleder meg helt utrolig mye til det er min tur:)


Reidun

Å leve meir!


Navn Helene

Jej er en stor beundrer. Du har et fantastisk pågangsmot og en styrke som imponerer mej veldigt. Om jej hade vært ung pånytt, skulle jeg ønsket at kunne møte utfordringene slik du har gjort.
Ved at følge din blogg har jej fåt inspirasjon til at våge hoppe og fly ….ut til det ukjente, mer enn før.


Vendela

Først skal jeg være utvekslingsstudent i Storbritania hele neste år, så må jeg nok hjem å få studiekompetansen min. Deretter så er planen å studere journalistikk i England. Den store drømmen er vel å jobbe freelance som journalist i i New York eller london å skrive for magaziner som Marie Claire eller Vanity Fair

Jeg elsker opptaderingene dine fra storbyen foresten det er alltid en fin ting å poppe innom å drømme litt i hverdagen. Xx


Nikolina

Fremtidsplanene mine går ut på å studere medisin, fullføre turnustjenesten og kunne kalle meg en ekte lege. Deretter vil jeg jobbe et par år i Norge for så å bli en del av “Leger uten grenser” og jobbe i konfliktrammede områder. Jeg er usikker på hvor mange år jeg kan komme til å tilbringe i utlandet, men det får tiden bare vise. Det er usikkert om jeg vender tilbake til Norge, fortsetter å jobbe i det utvalgte landet eller om jeg reiser til et nytt sted.

Drømmet min er at dette blir en virkelighet en dag.

Nikolina x


DREAMY

Mine fremtids planer:
Hvor skal jeg egentlig begynne? Drømmen er selvfølgelig å bo i New York! I NY har jeg lyst til å jobbe innen mote, mest av alt har jeg lyst til å bli modell. Eller så drømmer jeg om å skrive for Vogue. New York virker bare fantastisk, verdens største moteby. <3 Jeg tenker på NY hele tiden, "bare jeg var i NY…"
Jeg tenker veldig mye på fremtiden noe som jeg elsker og er gøy men også litt skremmende. Jeg må passe på å nyte tiden som er nå, ikke bare drømme meg bort og "flykte" fra hverdagen.
Jeg har store drømmer, å jeg skal gjøre alt jeg kan for at de skal bli virkelig, jeg har hele livet foran meg!

Elsker å følge deg i New York! <3


Inga Lindemark

Min framtidsdrøm er å studere og bli sivilingeniør i enten trondheim eller på MIT i usa. Jeg vil jobbe hardt og bli best på det jeg gjør, deretter skal jeg følge de drømmene jeg har. Forelese for andre, inspirere flytte til et spennende sted, bo et år i NY, følge en crazy drøm som ingen tror at jeg kommer til å lykkes med. Jeg skal leve livet mitt til det fulle og alltid sette pris på det jeg har, men også skape nye opplevelser ved å ikke se hindringene, men mulighetene!:)

E-mail: ingalinsol@hotmail.com


Christine

Hei, utrolig fin blogg du har. Jeg er fast leser og følger spennende med på veien du går!
Jeg har lenge følt jeg ikke har vært “flink” nok for skolen, ikke tørt noen ting i frykt for og ikke lykkes. Etter en utrolig opplevelse i fjord (bodde 6 mnd i din kjære by, NY) har jeg endelig klart og manne meg opp til og søke! Må først sette meg på skolebenken og ta opp noen fag, (som har vært vanskelig) så står barneværnspedagog for tur :) ) smilende!!


Amanda

Jeg drømmer omå gjøre det samme du gjør i new york! Har søkt på Berkeley College men har enda ikke fått svar, håper drømmen min blir til virkelighet! Jeg håper også at jeg blir så flink som du har vært, jobbet på DVF etc… Jeg kjekker bloggen din hvert dag og er så glad på dine vegne!
wish me luck!
andydos@hotmail.com


coco

Min fremtidsplan er å gjør ferdig siste året på skolen her hjemme i norge får så og ta masteren min i NY ved Parsons. Drømmer om å kunne gå gjennom central park med en kaffe i den ene hånden og kjæresten i den andre, og kjenne at livet virkelig er herlig. Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre mine planer og at arbeidslivet tar i mot meg med åpne armer :) Jeg vet iallefall at fremtiden blir spennende og læringsrik.
Nydelig blogg ! Har fulgte deg lenge og beundrer deg virkelig !


Heidi

Takk for tips til New York turen vi hadde i nov/des 10. Vi fikk med oss mange av dem.

Når det gjelder drømmer så føler jeg at jeg har oppfylt mine drømmer. God utdannelse, drømmemannen, selvbygd hus og 3 små barn. Så nå håper jeg bare å få nyte alt sammen lengst mulig. En hemmelig drøm derimot er å bli sangstjerne. Jeg elsker å synge men blir alt for nervøs hvis jeg skal synge foran mange :)

Men jeg er veldig nysgjerrig på hva du gjør etter du slutta hos DVF.


Mia

Fremtidsdrømmen er å overta for enten: Emmanuelle Alt, eller Anna Dello Russo, eller Anna Wintour eller Roberta Myers.

Realistisk? Neppe. Men det viktigste du kan gjøre er å drømme :)
Elsker bloggen din!


HerBerryness

Jeg drømmer om å være lykkelig hver dag. Også drømmer jeg om å bygge mitt eget hus, bestemme akkurat hvordan det skal se ut, dekorere det, leve i det, bygge et liv i det!


Nora

Mine planer for fremtiden er usikre. Jeg vet at jeg vil studere i New York eller London og at jeg forhåpentligvis en dag blir psykolog. Men samtidig så har jeg også et et annet ønske, nemlig å jobbe med nødhjelp for rødekors! Forresten, ELSKER BLOGGEN DIN:)


Kristin

Min framtidsplan akkurat nå er å komme inn på juss til høsten. Jeg synes rett er veldig spennende, og det største målet mitt er å bli dommer og i framtiden kunne gi folk den straffen de fortjener i forhold til forbrytelsen;)
I tillegg til at drømmen min er å jobbe med noe jeg synes er interessant, drømmer jeg også om noe så simpelt som å flytte sammen med kjæresten min. Også har jeg veldig lyst til å reise til Afrika, det hadde vært en drøm!


Kaline

Akkurat nå er jeg midt i leseinnspurten før examen. Jeg studerer for tiden til å bli lærer på barneskole. Et yrke jeg rett og slett forguder. Jeg drømmer om å bli den læreren man aldri glemmer. Jeg vil bidra med å skape en lys framtid for dagens unge og håpefulle.. En annen ting jeg drømmer om er en roadtrip i Porsche rundt omkring i herlig sommervarme med min beste venninne. Forhåpentligvis vil begge disse drømmene gå i oppfyllelse i løpet av kort tid :)


N

Heisann! :-) Herlig konkurranse, alltid hatt lyst på klær i fra Alexander Wang, de ser mega herlige ut :-)

I forhold til deg som ser ut til å leve drømmen fullt ut, ta sjanser og andre veier enn de fleste her i Norge, så kjører jeg kanskje en noe mer safe vei.. Jeg studerer jus, er snart ferdig, og skal jobbe (unnskyld språket) rævva av meg for å få drømmejobben som forsvarer! Dette har vært drømmen min i mange år, og det å kunne være en del av rettsnorge og bla media i den forbindelse er noe jeg virkelig higer etter.

Jeg vil jobbe meg på topp og tjene gode penger. Jeg vil vise at jeg kan jobben min. Som jusstudent er det ikke ofte man føler seg som den flinkeste, eller den smarteste. Studentene har en tendens til å være bedrevitere, og det brenner i meg for å vise hva jeg faktisk kan utrette. Jeg kan, og vet jeg skal klare å vise hva jeg kan, og ikke minst jobbe med det jeg synes er utrolig spennende!

Selvfølgelig ønsker jeg en god lønn, en herlig og ambisiøs mann, forlovelse, giftermål og etterhvert barn, og jeg gleder meg til dagen alt skjer! :-) )

Den største drømmen må være å utrette noe bra for andre, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde på denne drømmen og ikke glemme :-)


Marte N.

Akkurat nå ser det ut som jeg får en liten del av ‘drømmen’ min oppfylt med å være litt mindre “på gulvet” (som de så fint sier), og mer ‘behind the scenes’ enn det jeg er nå i Oasis. Kan ikke si så mye mer enn det, men det er noe jeg ser fram til! Ting skjer når man jobber for det. Det vet vel du alt om! :)


Ingrid Hetlelid

Min framtidsplan er å nå fullføre videregående, deretter jobbe et år hvor jeg sparer penger, så reiser jeg til New York. Dette har vært planen en god stund nå og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg ønsker å gå på Fashion management and markering som deg, faktisk. Mote har vært en del av hverdagen min så lenge jeg kan huske, så jeg vil virkelig følge drømmen min og leve livet i New York. Jeg er klar for å jobbe hardt, for det vet jeg at jeg må, men at det blir verdt det, det er jeg sikker på. Jeg skal flytte sammen med bestevenninden min, som har den samme lidenskapen som meg. Vi vil gjøre det stort, tenke utenfor boksen og leve et anderledes liv enn det vi gjør i Norge. Etter jeg har fullført bachelor graden i New York vil jeg ta en master i London. Jeg er forelsket i begge byene og vil få pustet i London luften også. Så jeg krysser fingrene for at alt skal gå i boks, fordi jeg tror jeg trenger det, en forandring.


Liv Anne Berge

Hei Kristin:) Først må jeg si du har en kjempefin blogg:) Jeg er utdannet hjelpepleier, og kom inn i høst på sykepleien. Det har alltid vært drømmen å bli sykepleier når jeg ble stor, og nå er jeg på god vei::)) Jeg håper om noen år at jeg finner meg en stilling som sykepleier på ei avdeling jeg trives på. Håper også at alle mine holder seg friske og raske og at drømmeprinsen har dukket opp til den tid<3 da skal jeg ikke klage:) Håper den fine genseren blir min::)) Klem!


Nina

Min drøm/mål er å reise til Afrika innen 2 år. Jeg har ingen å reise med, men har før reist alene til Australia og det er 2 år siden. Jeg må bli flinkere til å reise og oppdage nye plasser igjen. Derfor Afrika. Der vil jeg prøve tandemhopping, haidykking,surfing,safari og mye mer. Håper jeg får ‘rævva’ i gir og hiver meg på opplevelsen :)


Beate

Jeg studerer for tiden mitt siste semster av min bachelorgrad i markedsføring, men jeg er veldig usikker på veien videre. Skal jeg jobbe eller skal jeg studere videre? Vanskelig å ta et valg. Akkurat nå drømmer jeg meg bort i bildene på bloggen din. En tur til New York er definitivt en del av fremtidsplanen min, kanskje skal jeg ta videre studier her? Takk for en inspirerende blogg.


Marte N.

^ Mailen er marte.nyheim@gmail.com ;)


Madeleine

Fremtidsplanene etter at jeg ikke trivdes i England er å flytte til Oslo med venninna mi til høsten og studere markedskommunikasjon på BI, gleder meg så mye mer enn jeg skulle tro til en så vanlig ting. Drømmene mine er å jobbe frivillig i Afrika og reise rundt i USA etter bacheloren, oppleve verden, og selvfølgelig på sikt få en spennende jobb og fin famillie!


Nora

Jeg går andre året på videregående, og mine fremtidsplaner er veldig usikre. Jeg sliter veldig med å finne ut hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig på skolen. Det finnes jo så mange muligheter der ute, og det er så mye jeg har lyst til å gjøre. Det eneste jeg er sikker på er at jeg vil ut av landet så fort som mulig! Jeg vil flytte til en storby og ha et helt annet liv enn det jeg har nå. Når det gjelder hva jeg vil studere, synes jeg at internasjonal rett og menneskerettigheter er utrolig spennende. Samtidig er jeg veldig interessert i mote, så kanskje det blir noe den veien. Mulighetene er uendelige, men det blir et vanskelig valg å ta!


Synne

Hei Kristin. Ville bare si at jeg fortsatt leser bloggen din og er minst like imponert nå som når du først startet! Ser ut til at du virkelig lever det livet du ønsker og det du drømmer om. Selv har jeg tatt det store steget og flyttet til Praha for å studere medisin. Om det forblir en drøm eller om det blir virkelighet vil jeg få svar på om 6 uker. Er kjempenervøs og spent, men aller mest gleder jeg meg selvsagt.

For 13 år siden da jeg satt i baksetet på vei til Sverige kjørte vi forbi Astrid Lindgrens Barnsjukehus for første gang. Allerede da sa jeg klart ifra til mamma og pappa om at dette var min framtidige arbeidsplass. Jeg var liten og alle jobber virket interessant, men likevel kan jeg den dag i dag si at dette fortsatt er min store drøm. Barnelege på et av de mest fantastiske sykehusene i Europa. Alt jeg kan gjøre nå er å stå på videre og gjøre det som skal til for å oppnå denne drømmen. Hvem vet, kanskje jeg ender opp som noe annet, men da kan jeg i det minste si at jeg gjorde et godt forsøk med hevet hode. En drøm til for å følges.


Ingvild

Jeg er en 19 år gammel jente som har hatt veldig mange drømmer opp igjennom årene! Jeg har alltid elsket mote og klær. Og har forsatt stor interesse innenfor dette. Jeg har hatt to drømmer veldig lenge, enten studere mote og bo i New York og jobbe innenfor dette eller noe helt annet som er å studere medisin i utlandet! Etter grundig tenking har jeg kommet fram til det jeg vil prøve meg på og se hvordan det går:)
Så min drøm som forhåpentligvis skal gå i oppfyllelse er at jeg skal reise til Afrika nå til høsten, der jeg skal jobbe som frivillig på barnehjem. Og at jeg neste høst skal begynne å studere medisin i utlandet, der jeg forhåpentligvis blir lege tilslutt! Har funnet ut at det er utrolig viktig for meg å ha en utdannelse der jeg kan hjelpe andre mennesker som sliter, og gjøre en forskjell.
Må bare si tilslutt at du virker som en utrolig snill person og livet ditt i New York ser veldig fristende ut!


Navn

først har jeg tenkt til å gå ferdig allmenn, så til høsten har jeg tenkt til å reise til new York 1 år å gå på skole for å se hvordan det er, kanskje blir jeg der lenger! Etter det så håper jeg jo å finne meg en mann og få barn.


Ida Camilla

Jeg har faktisk akkurat fått drømmejobben etter tre år på markedsføring med hard jobbing både på skolen og i arbeidslivet! Nå skal jeg jobbe i et fantastisk klesagentur som selger for et merke jeg virkelig brenner for! Lykke på jord. :-)

Det er sant det du sier, ingenting kommer gratis her i livet og drømmer blir kun nådd hvis de kontiunierlig jobbes med. Gratulerer sååå mye med internship i Vogue, gleder meg til å lese om reisen.


Kaia Marie

Nå for tiden går jeg på videregående, og studerer media og kommunikasjon. Dette er noe jeg liker veldig godt, og motivasjoenen for å få gode karakterer er på topp!
Når jeg er ferdig på vgs, har jeg tenkt å ta et friår, hvor jeg både jobber mye og reiser en del. Hele livet har jeg hatt lyst til å reise til Afrika og jobbe med dyr, så den drømmen skal oppfylles.
Etter et år med fri, har jeg planer om å studere markedsføring, i og med at dette er noe jeg virkelig interesserer meg for. Jeg håper på å få jobb innen mote, men noe mer konkret enn det vet jeg ikke enda. Det finnes mange spennede jobber innenfor markedsføring, mulighetene er mange!
For å komme meg dit jeg vil i livet, må jeg jobbe hardt og målrettet. Heldigvis har jeg tro på at jeg vil klare dette, og ender forhåpentligvis opp som lykkelig gift med glade barn, og en fantastisk karriere :)


Navn

Jeg er nå inn i hardkjøret med eksamensperioden, og alt jeg har å se frem til nå er sommerferie fra 12-timers lesedager med kyssesyken. Jeg har også studert mote i tillegg til økonomistudiene denne våren. Jeg elsker det, og jeg ser på deg som en utrolig inspirerende person, der du viser at du kan komme deg så langt du bare vil. Jeg er sliten, men biter tennene sammen- den genseren hadde vært motivasjon numero uno. Gratulerer så mye med internship i Vogue!!! Mine drømmer er å fullføre studiet mitt, forså og ta master i NYC eller London, og forhåpentligvis klare å gå en lignende veg som det du gjør nå. Takk for at du inspirerer!!!


Thea

Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for mote, foto, interiør og reising og har funnet ut at mitt drømmeyrke er å bli fotograf. Derfor pakker jeg sakene til høsten og flytter til London for å studere fotografi. På denne måten får jeg kombinert alle mine favoritter på en gang. Det kommer til å bli hard jobbing og mye slit, men jeg har et mål som jeg SKAL nå! :-) Tenker man stort og jobber hardt og målrettet tror jeg man kan klare det man ønsker å oppnå.


Skriv en kommentar
bloglovin