Happy Saturday

HEI Verden! Endelig er helgen her, noe jeg er super klar for! Uken som har vært endte opp å bli enda mer travel enn det jeg hadde planlagt, så jeg har desverre måttet utsette konkurransen. MEN hey, følg med litt senere i dag så skal jeg røpe hvem som vant Alexander Wang genseren! Akkurat nå jobber jeg med å gjøre ferdig skolearbeidet som har blitt utsatt gang på gang, også etter det skal jeg slenge på meg et par behagelige sko og sørge for å nyte parken litt.

HEY there! Been a busy week, but yet a good one! Love how the city keeps me going! The fact that the weather is so perfectly nice today makes things even better, and I’ll make sure to fully enjoy my chance to soak up some sun! Later!Marie

Hei! :)
Har du noen tips om hva man bør gjøre i NY når du bare har en måned igjen?

Også hadde det vært veldig morsomt å fått høre om hvordan Vouge internshipet ditt er, hva du gjør. Kanskje du har fått noen smarte shoppingtips/desginere du vil dere med oss? :)

Du lever i en drøm! Nyt det :D


Marte N.

Lastet ned denne sangen nå. Var fin, den! :)


Skriv en kommentar
bloglovin