“A day without sunshine is like, you know, night.”

 

 

 

 

     

   

 

 

Hei verden! Noen ganger er det godt å stoppe litt opp, nyte tiden du har og bare gjøre ting som gjør deg glad. Eller så kan du ta deg et internship på et stort magasin, jobbe døgnet rundt og sjonglere skole og det sosialet livet på siden av. Jeg tror jeg valgte det siste. Etter noen måneder med hard jobbing og fult kjør blir det litt roligere fremover. Jeg er 100% ferdig på skolen og kan klappe meg selv på skulderen etter tre år i New York og en Bachelor i Fashion Marketing and Management i lommen. Herlig. Foruten det så har jeg blitt ett år eldre, tatt avskjed med venner som har forlatt byen, feiret bursdag en, to, tre ganger og brukt tiden jeg har hatt til overs til å la meg inspirere av venner som er flinke til å nyte det byen har å by på. Livet er ikke helt dumt heller. Nå derimot, nei livet blir ikke dumt, men nå kommer det store spørsmålet hva som kommer etter planen jeg la for tre år siden. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg ender opp til slutt, men velger å tro at det kommer til å bli noe spennende uansett hva det enn skulle bli. Innstillingen er her i allefall, så får vi ta valgene deretter. Første valg blir å vende tilbake til bloggen, får håpe det er godkjent inntil videre! Later!

Surfbar, Vogue, Vogue girls, Aussies, DVF girls, Norwegians, Swedish people, mudslides, American people, the woods, new friendships, Brooklyn, Stella the dog, festivals, Ten, and a hundred degrees, Sunday markets, galleries, brunch, St. Marks, an absent a/c, and a whole lot of post-school stress. The story of my life. Now, I’m ready to include the blog too. Hope you are as well! Later!Astrid

Det er så spennende å følge deg! Håper du vil blogg masse :-) Lykke til videre!


Cathrine i USA

Godt å ha deg tilbake! :)


HerBerryness

Godt at du er tilbake-har savnet deg!


admin

Takk. Morro å være tilbake også!


Linnea

Hej! Jag läste på Bekeleys hemsida att du har studerat Fashion Marketing and Merchandising i New York. Jag är väldigt intresserad av att läsa samma program men jag vet inte om jag är redo att läsa i tre år än, därför funderar jag på att läsa enstaka kurser. Din intervju var väldigt inspirerande men jag skulle gärna vilja veta mer, både om det positiva och negativa. Skulle verkligen uppskattat om du ville berätta mer om utbildningen och livet i New York!


Skriv en kommentar
bloglovin